Izrada web stranica

Izrada web stranica

Web stranica ne bi trebala samo privući pažnju. Uloga web stranice je privlačenje i angažovanje korisnika, kao i komuniciranje o Vašem brendu i podizanje svijesti o proizvodu ili usluzi.

Kupci Vam neće pružiti drugu priliku da napravite prvi utisak

U digitalnom svijetu prvi utisak je od vitalnog značaja, a izvanredan web dizajn je ključ uspjeha. Korisnici uživaju u posjećivanju web stranica koje su estetski privlačne i jednostavne za navigaciju. Naš tim će Vam pomoći da Vaša web stranica napravi izvanredan prvi utisak svojim dizajnom, brzinom i pristupačnošću.

Atraktivan dizajn

Dizajn prilagođen svim platformama

Brzina prikazivanja sadržaja

S našom agencijom Vaš posao će biti primijećen u digitalnom svijetu jer korištenjem genijalnih dizajnerskih rješenja Vašem brendu osiguravamo prepoznatljivost i uticaj. Nudimo različita prilagodljiva dizajnerska rješenja s fokusom na kreiranje web stranice koja će odgovarati Vašem brendu ujedno privlačeći veliki broj posjetilaca. Naš tim sarađuje s Vama dok ne napravimo savršen dizajn za Vaše potrebe.

Vjerujemo da je uska saradnja temelj za izvanredne rezultate. Zbog toga sarađujemo na svakom koraku procesa koji vodi do izvrsnog poslovanja – od procjenjivanja Vaših potreba i želja do konkurentne analize.

Slika web stranice SHB Kosić.

Naši Klijenti

RC Kanjon
resetme-logo
kunden magnet
auto-gagi-logo
Vrtić Naš
zlatara-sarm-logo
Urban Roofs and Greens
Njam food
blue-ocean-logo
pramac-logo
Elite Dent
SHB Kostić
af-sajic-logo
Jungleland
BIG Radio

Svaki projekat predstavlja svoje ciljeve, publiku i mogućnosti. Naš pristup velikim projektima započinje vremenski testiranim procesom koji otkriva i rješava neočekivano.

25

E-commerce rješenja

31

Internet portala

148

Izrađenih web sajtova

14

Facebook aplikacija

74

Hostovanih email naloga

76

Baza podataka

Slika web stranice POP Trade.

Za kreativan i funkcionalan web dizajn neophodna je detaljna analiza i sveobuhvatno istraživanje. Zbog toga naš tim na svakom koraku izrade web stranice sarađuje s Vama, osiguravajući da Vaša nova web stranica zaista predstavlja Vas i Vaše poslovanje istovremeno ostvarujući najvažnije ciljeve – kvalitetno korisničko iskustvo i konverziju.

Naš rad započinje kreativnim i atraktivnim dizajnom koji najbolje predstavlja Vaš brend. Zatim proučavamo Vaše klijente kako bismo stvorili jedinstvene elemente i stil koji najbolje odgovara Vašem poslovanju ujedno privlačeći i zadržavajući Vaše klijente.

Istraživanje

Svaki naš projekat započinjemo razumijevanjem Vaših želja, potreba i ciljeva. To postižemo uskom saradnjom s Vama kako bismo bili sigurni da smo svi na istoj stranici.

Planiranje

Nakon istraživanja, predstavićemo Vam naš projekat, aktivnosti i ciljeve te dogovoriti prioritete. U ovoj fazi imamo strateški plan koji je usklađen s Vašom početnom vizijom i koji Vaše ciljeve čini ostvarivim.

Izvršenje

Dizajn poprima konačni oblik i u ovoj fazi ideje i vizije oživljavaju. Naš kreativni tim za razvoj pregleda i testira web stranicu sve dok se ne uskladi sa Vašim ciljevima.

Isporuka

Nakon finalnog testiranja predstavljamo Vam gotov projekat i po dobijanju Vašeg odobrenja započinje pokretanje i promovisanje Vaše nove web stranice.

Projekti

Svi projekti

POVEĆAJTE PROMET I PRIHODE

Pišite nam o Vašem projektu

Mi Vam možemo pomoći da poslovanje pokrenete putem interneta i ostvarite fantastične rezultate

Napredujte online – ostvarite nenadmašno interaktivno iskustvo zasnovano na pametnom dizajnu i inovativnoj tehnologiji. Spremni za početak?

Klijenti o nama

Vidi sve