Rastimo zajedno, postanite naš partner

Izrada web stranica po najnovijim standardima

Web stranica ne bi trebala samo privući pažnju. Uloga web stranice je privlačenje i angažovanje korisnika, kao i predstavljanje Vašeg brenda i podizanje svijesti o proizvodu ili usluzi. Kupci Vam neće pružiti drugu priliku da napravite prvi utisak. U digitalnom svijetu prvi utisak je od vitalnog značaja, a izrada web stranica koje prati standarde koji će zadovoljiti kompatibilnost na različitim uređajima, standarde upotrebljivosti i korisničkog iskustva, ukratko rečeno kompletnu funkcionalnost web stranice, je ključ uspjeha. Korisnici uživaju u posjećivanju web stranica koje su estetski privlačne i jednostavne za navigaciju.

Naš tim koji se sastoji od web programera, web dizajnera, UX/UI dizajnera, SEO stručnjaka i stručnjaka za digitalni marketing pomno će osmisliti vašu web stranicu i složiti sadržaj za najbolje korisničko iskustvo, a SEO stručnjaci dodatno će se pobrinuti da vaša web stranica bude spremna za Google-vu prvu stranicu. Kako smo svjesni da se možda prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice i aplikacije pružamo Vam mogućnost da s Vama održimo besplatni projektni sastanak na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije) kao i potrebne upute oko dizajna.

Izrada web stranica Ad Kraft-ilustracija 1
Izrada web stranica Ad Kraft-ilustracija 2

S našom agencijom Vaš posao će biti primijećen u digitalnom svijetu jer korištenjem genijalnih dizajnerskih rješenja Vašem brendu osiguravamo prepoznatljivost i uticaj. Nudimo različita prilagodljiva dizajnerska rješenja s fokusom na kreiranje web stranice koja će odgovarati Vašem brendu ujedno privlačeći veliki broj posjetilaca. Naš tim sarađuje s Vama dok ne napravimo savršen dizajn za Vaše potrebe. Vjerujemo da je uska saradnja temelj za izvanredne rezultate. Zbog toga sarađujemo na svakom koraku procesa koji vodi do izvrsnog poslovanja – od procjenjivanja Vaših potreba i želja do konkurentne analize.

Svaki projekat ima svoje ciljeve, publiku i mogućnosti. Naš pristup velikim projektima započinje vremenski testiranim procesom koji otkriva i rješava neočekivano. Za kreativan i funkcionalan web dizajn neophodna je detaljna analiza i sveobuhvatno istraživanje. Zbog toga naš tim na svakom koraku izrade web stranice sarađuje s Vama, osiguravajući da Vaša nova web stranica zaista predstavlja Vas i Vaše poslovanje istovremeno ostvarujući najvažnije ciljeve – kvalitetno korisničko iskustvo i konverziju. Naš rad započinje kreativnim i atraktivnim dizajnom koji najbolje predstavlja Vaš brend. Zatim proučavamo Vaše klijente kako bismo stvorili jedinstvene elemente i stil koji najbolje odgovara Vašem poslovanju ujedno privlačeći i zadržavajući Vaše klijente.

Neki od naših zadataka
  • registracija domena (, *.com, *.net, *.org, *.biz, itd.) i smještaj stranica – proces registracije obavljamo umjesto Vas ako odlučite svoje stranice smjestiti na naš server
  • idejna rješenja web stranica – nakon sastanka i dogovora šaljemo Vam naš prijedlog rješenja web stranice (dizajn) koji dorađujemo do konačne potvrde s Vaše strane
  • Izrada web stranica – pri izradi pratimo trendove i vodimo računa o pravilnom prikazu web stranica u svim preglednicima i na svim uređajima
Izrada web stranica ostale usluge
  • održavanje web stranica – promjene, dopune, sitne ispravke u aplikacijama i sve što Vašu stranicu i aplikaciju održava živom i savremenom
  • uređivanje tekstova – ukoliko imate problem sa prilagodbom tekstova za web i pretraživače, spremni smo napraviti potrebne prilagodbe
  • savjetovanje – pri izradi web stranica, servisa ili portala često Vam je potrebna neka vrsta usmjerenja ili savjetovanja, ponekad i vođenja kroz proces
  • obrada fotografija – spremni smo obraditi Vaše fotografije za upotrebu na web stranicama

Web programiranje

Imamo iskustva u svim aspektima web programiranja kako bismo pomogli našim klijentima da ostvare pun potencijal svog poslovanja. Osmišljavamo planove koji dovode do povećanja prodaje i privlačenja velikog broja potencijalnih klijenata. Koristimo sveobuhvatan pristup web programiranju – od kodiranja do web dizajna i sadržaja.

Naš cilj je razviti Vašu web stranicu ne samo kako bismo poboljšali njenu vidljivosti u pretraživačima, već i kako bismo istinski pružili najbolje iskustvo Vašim korisnicima. Naš tim iskusnih profesionalaca garantuje Vam 100% zadovoljstvo. Nudimo širok spektar usluga koje uključuju e-commerce stranice, web stranice, portale, ekstranet, intranet, prilagođena softverska rješenja, izvorne i hibridne aplikacije za mobilne i tablet uređaje, Facebook aplikacije ili jednostavno web stranicu koja djeluje kao portfolio za prikazivanje Vaših usluga.

Izrada web stranica Ad Kraft-ilustracija 3

Custom CMS

Izrada web stranica u CMS (Sistemu za upravljanje saržajem) omogućava Vam da uređujete svoj web sajt bez obzira na Vaše tehnike i vještine.

WordPress

Izrada web stranica u WordPress-u je danas dosta popularna. Ono što WordPress čini popularnim su mogućnosti prilagođavanja pretraživačima, mogućnost korištenja više hiljada tema, elemenata i sl.

Web shop

Naša digitalna agencija nudi softver rješenja za e-commerce i internet prodavnice.

Custom rješenje

Naš tim je visoko kvalifikovan za HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Vue, Nuxt, Ajax, PHP, MySQL, Git, Apache and Linux.

Testiranje i sigurnost

Provodimo rigorozna testiranja na svim uređajima, internet pretraživačima i operativnim sistemima prije nego što pokrenemo Vašu web stranicu. Testiranja se vrše sa aspekta korisnika kao i administratora kako bi se osiguralo da je Vaša web stranica funkcionalna, responzivna i ispunjava sve Vaše potrebe. Koristimo alate i sigurno okruženje za testiranje kako bismo obezbijedili da Vaša aplikacija bude besprijekorna prije nego što dođe do krajnjih korisnika. Tokom procesa testiranja Vi imate kompletan uvidu u procese i pristup istim.

Održavanje

Nakon izrade web stranice nudimo Vam uslugu odrzavanja iste. Održavanje web stranice podrazumijeva: održavanje visokog stepena sigurnosti Vaše web stranice,ažuriranje koda u kome je napisana (ili CMS sistema), podizanje nivoa sigurnosti od zlonamjernih napada, popravku problema koji se javljaju na web stranici i slično. Naš tim čine IT stručnjaci raznih usmjerenja tako da ćemo svaki vaš problem rješiti. Za naš tim ne postoji problem koji nema rješenje.

Neki od naših klijenata

Elite-Dent-Klijent

Elite Dent

Dr Kostic-Klijent

HB Dr Kostić

CorestateHQ-Klijent

Core State

Big Portal

Big Portal

Jungeland-Klijent

Jungleland

Pecenjara Carstvo-Klijent

Pečenjara Carstvo

Collider Studio-Klijent

Collider Studio

Manikaas Group-Klijent

Manikas Group

Pop Trade-Klijent

Pop Trade

Pramac Agregati-Klijent

Pramac Agregati

Advokatska Firma Sajic-Klijent

AF Sajić

V-sistem namjestaj-Klijent sajt

V Sistem namještaj

7time GmbH-Klijent sajt

7time GmbH

Bijeli Dvor-Klijent sajt

Bijeli Dvor

Broma bel-Klijent sajt

Broma bel

Centrum Park-Klijent sajt

Centrum Park

CITY BLOCK-Klijent sajt

CITY BLOCK

Pizza Bar-Klijent sajt

Pizza Bar

Sheriff Pub-Klijent sajt

Sheriff Pub

Trebate pomoć prilikom izrade web stranice?

Stvaramo moderne web stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava. Javite nam se. Nudimo optimalan odnos cijene izrade web stranice i kvaliteta. Recite nam sve o Vašem novom web projektu i saznajte kako Vam možemo pomoći.

Digitalni marketing

<< Prethodno

Grafički dizajn

Sljedeće >>