Rastimo zajedno, postanite naš partner

Izrada web stranica po najnovijim standardima

Web stranica ne bi trebala samo privući pažnju. Uloga web stranice je privlačenje i angažovanje korisnika, kao i predstavljanje Vašeg brenda i podizanje svijesti o proizvodu ili usluzi. Kupci Vam neće pružiti drugu priliku da napravite prvi utisak. U digitalnom svijetu prvi utisak je od vitalnog značaja, a izrada web stranica koje prati standarde koji će zadovoljiti kompatibilnost na različitim uređajima, standarde upotrebljivosti i korisničkog iskustva, ukratko rečeno kompletnu funkcionalnost web stranice, je ključ uspjeha. Korisnici uživaju u posjećivanju web stranica koje su estetski privlačne i jednostavne za navigaciju.

Naš tim koji se sastoji od web programera, web dizajnera, UX/UI dizajnera, SEO stručnjaka i stručnjaka za digitalni marketing pomno će osmisliti vašu web stranicu i složiti sadržaj za najbolje korisničko iskustvo, a SEO stručnjaci dodatno će se pobrinuti da vaša web stranica bude spremna za Google-vu prvu stranicu. Kako smo svjesni da se možda prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice i aplikacije pružamo Vam mogućnost da s Vama održimo besplatni projektni sastanak na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije) kao i potrebne upute oko dizajna.

Izrada web stranica Ad Kraft-ilustracija 1
Izrada web stranica Ad Kraft-ilustracija 2

S našom agencijom Vaš posao će biti primijećen u digitalnom svijetu jer korištenjem genijalnih dizajnerskih rješenja Vašem brendu osiguravamo prepoznatljivost i uticaj. Nudimo različita prilagodljiva dizajnerska rješenja s fokusom na kreiranje web stranice koja će odgovarati Vašem brendu ujedno privlačeći veliki broj posjetilaca. Naš tim sarađuje s Vama dok ne napravimo savršen dizajn za Vaše potrebe. Vjerujemo da je uska saradnja temelj za izvanredne rezultate. Zbog toga sarađujemo na svakom koraku procesa koji vodi do izvrsnog poslovanja – od procjenjivanja Vaših potreba i želja do konkurentne analize.

Svaki projekat ima svoje ciljeve, publiku i mogućnosti. Naš pristup velikim projektima započinje vremenski testiranim procesom koji otkriva i rješava neočekivano. Za kreativan i funkcionalan web dizajn neophodna je detaljna analiza i sveobuhvatno istraživanje. Zbog toga naš tim na svakom koraku izrade web stranice sarađuje s Vama, osiguravajući da Vaša nova web stranica zaista predstavlja Vas i Vaše poslovanje istovremeno ostvarujući najvažnije ciljeve – kvalitetno korisničko iskustvo i konverziju. Naš rad započinje kreativnim i atraktivnim dizajnom koji najbolje predstavlja Vaš brend. Zatim proučavamo Vaše klijente kako bismo stvorili jedinstvene elemente i stil koji najbolje odgovara Vašem poslovanju ujedno privlačeći i zadržavajući Vaše klijente.

Neki od naših zadataka
  • registracija domena (, *.com, *.net, *.org, *.biz, itd.) i smještaj stranica – proces registracije obavljamo umjesto Vas ako odlučite svoje stranice smjestiti na naš server
  • idejna rješenja web stranica – nakon sastanka i dogovora šaljemo Vam naš prijedlog rješenja web stranice (dizajn) koji dorađujemo do konačne potvrde s Vaše strane
  • Izrada web stranica – pri izradi pratimo trendove i vodimo računa o pravilnom prikazu web stranica u svim preglednicima i na svim uređajima
Izrada web stranica ostale usluge
  • održavanje web stranica – promjene, dopune, sitne ispravke u aplikacijama i sve što Vašu stranicu i aplikaciju održava živom i savremenom
  • uređivanje tekstova – ukoliko imate problem sa prilagodbom tekstova za web i pretraživače, spremni smo napraviti potrebne prilagodbe
  • savjetovanje – pri izradi web stranica, servisa ili portala često Vam je potrebna neka vrsta usmjerenja ili savjetovanja, ponekad i vođenja kroz proces
  • obrada fotografija – spremni smo obraditi Vaše fotografije za upotrebu na web stranicama

Web programiranje

Imamo iskustva u svim aspektima web programiranja kako bismo pomogli našim klijentima da ostvare pun potencijal svog poslovanja. Osmišljavamo planove koji dovode do povećanja prodaje i privlačenja velikog broja potencijalnih klijenata. Koristimo sveobuhvatan pristup web programiranju – od kodiranja do web dizajna i sadržaja.

Naš cilj je razviti Vašu web stranicu ne samo kako bismo poboljšali njenu vidljivosti u pretraživačima, već i kako bismo istinski pružili najbolje iskustvo Vašim korisnicima. Naš tim iskusnih profesionalaca garantuje Vam 100% zadovoljstvo. Nudimo širok spektar usluga koje uključuju e-commerce stranice, web stranice, portale, ekstranet, intranet, prilagođena softverska rješenja, izvorne i hibridne aplikacije za mobilne i tablet uređaje, Facebook aplikacije ili jednostavno web stranicu koja djeluje kao portfolio za prikazivanje Vaših usluga.

Izrada web stranica Ad Kraft-ilustracija 3

Custom CMS

Izrada web stranica u CMS (Sistemu za upravljanje saržajem) omogućava Vam da uređujete svoj web sajt bez obzira na Vaše tehnike i vještine.

WordPress

Izrada web stranica u WordPress-u je danas dosta popularna. Ono što WordPress čini popularnim su mogućnosti prilagođavanja pretraživačima, mogućnost korištenja više hiljada tema, elemenata i sl.

Web shop

Naša digitalna agencija nudi softver rješenja za e-commerce i internet prodavnice.

Custom rješenje

Naš tim je visoko kvalifikovan za HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Vue, Nuxt, Ajax, PHP, MySQL, Git, Apache and Linux.

Testiranje i sigurnost

Provodimo rigorozna testiranja na svim uređajima, internet pretraživačima i operativnim sistemima prije nego što pokrenemo Vašu web stranicu. Testiranja se vrše sa aspekta korisnika kao i administratora kako bi se osiguralo da je Vaša web stranica funkcionalna, responzivna i ispunjava sve Vaše potrebe. Koristimo alate i sigurno okruženje za testiranje kako bismo obezbijedili da Vaša aplikacija bude besprijekorna prije nego što dođe do krajnjih korisnika. Tokom procesa testiranja Vi imate kompletan uvidu u procese i pristup istim.

Održavanje

Nakon izrade web stranice nudimo Vam uslugu odrzavanja iste. Održavanje web stranice podrazumijeva: održavanje visokog stepena sigurnosti Vaše web stranice,ažuriranje koda u kome je napisana (ili CMS sistema), podizanje nivoa sigurnosti od zlonamjernih napada, popravku problema koji se javljaju na web stranici i slično. Naš tim čine IT stručnjaci raznih usmjerenja tako da ćemo svaki vaš problem rješiti. Za naš tim ne postoji problem koji nema rješenje.

Trebate pomoć prilikom izrade web stranice?

Stvaramo moderne web stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava. Javite nam se. Nudimo optimalan odnos cijene izrade web stranice i kvaliteta. Recite nam sve o Vašem novom web projektu i saznajte kako Vam možemo pomoći.

Digitalni marketing

<< Prethodno

Grafički dizajn

Sljedeće >>