Rastimo zajedno, postanite naš partner

Marketing na društvenim mrežama

Efektivan marketing na društvenim mrežama pomoći će Vam u razvijanju poslovanja, održavanju prisutnosti na društvenim mrežama i komunikaciji sa klijentima.

Korisnici više nego ikad traže informacije i temelje odluke na savjetima, mišljenjima i ocjenama na društvenim mrežama. Neka Vaš korporativni identitet na društvenim mrežama bude u skladu s brendom koji ste naporno razvijali.

Naš tim pomoći će Vam da uspostavite prisustvo na društvenim mrežama uz grafička rješenja koja će ostaviti trajan utisak na sve koji posjećuju Vašu stranicu i profil. Povežite društvene mreže s Vašom web stranicom i povećaćete broj posjeta i vidljivost na mreži.

Uvođenjem društvenih mreža u Vaše poslovanje podižete Vaš marketing na veći nivo i otvarate novo tržište.

Marketing na drustvenim mrezama-icon AdKraft

Nudimo Vam marketing na društvenim mrežama u koji ubrajamo:

Marketing na Facebook-u

Pomoći ćemo vam da kroz oglašavanje na Facebook-u doprete do ciljane publike, segmentirate je ovisno o karakteristikama kao što su dob, lokacija, interesi i sl., i privučete ju informativnim i zanimljivim sadržajem.

Marketing na YouTube-u

Kroz video marketing lako je privući pažnju korisnika. YouTube u tom je smislu iznimno koristan marketinški kanala jer vam omogućava da predstavite svoj brand/proizvod kroz zanimljiv vizualni materijal i tako privučete korisnike.

Marketing na Instagramu

Instagram je iznimno koristan kanal kad želite privući korisnike kroz vizualno zanimljiv sadržaj. Samim objavama prethodi pronalazak relevantnih hashtagova kako bi vaš brand dobio optimalnu promociju.

Marketing Twitter-u

Twitter je odlična platforma za izgradnju branda i online prisutnosti, ali i platforma kroz koju razvojem promišljene strategije možemo povećati broj klikova i konverzija te utjecati na djelovanje korisnika.

Marketing na LinkedIn-u

LinkedIn je najveća svjetska profesionalna mreža kroz koju između ostalog možete izgraditi svijest o svom brandu. Također, LinkedIn nudi iznimno detaljno targetiranje publike pa možete doprijeti do profesionalaca koji mogu pozitivno utjecati na vaše poslovanje.

Marketing na Viberu

Ako se dobro koristi, Viber oglašavanje zapravo može odvesti brend na mjesta i stvoriti ne samo lokalno već i globalno prisustvo! Pogledajte naš blog Viber marketing (pronađite Viber oglašavanje troškovi i Viber oglašavanje ciljanje i uvjerite se zašto već danas trebate početi).

Marketing na društvenim mrežama prednosti

Marketing na društvenim mrežama prednosti:

  • povećana svijest o vašem brendu
  • ciljano oglašavanje dovodi do velike stope konverzije
  • jeftinije i isplativije nego tradicionalno oglašavanje
  • veći autoritet naspram konkurencije bez društvenih kanala
  • manji troškovi pridobivanja novih kupaca
  • korisne povratne informacije od Vaših kupaca
  • uspostavljanje odnosa sa kupcima što vodi do povećane odanosti

Naše usluge na društvenim mrežama uključuju:

Praćenje i optimizovanje

Svakodnevno praćenje i optimizovanje kampanja, upravljanje društvenim medijima, digitalne odnose s javnošću, promocije, angažovanje blogera i influensera, internet događaje (events) itd.

Sedmični izvještaji

Stvaranje sedmičnih izvještaja o rezultatima Vaših kampanja, koji sadrže sve parametre i tokove kampanja na društvenim mrežama.

Svakodnevni kontakt

Održavanje bliske saradnje našeg tima sa klijentom kako bismo osigurali da kampanje postignu svoje ciljeve.

Objavljivanje sadržaja

Stvaranje i objavljivanje sadržaja na društvenim mrežama.

Obrada fotografija i videa

Kreiranje viralnih fotografija, slika i video materijala.

Marketinške poruke

Širenje ciljane marketinške poruke korisnicima svih društvenih mreža.

Savjetovanje

Davanje preporuka, ideja i savjeta za poboljšavanje rezultata Vaših kampanja.

Vođenje blogova

Vođenje blogova i širenje postojeće mreže pratilaca, blogera i influensera.

Trebate pomoć u definisanju marketing strategije na društvenim mrežama?

Naš tim pomoći će vam da odredite tko je vaša ciljana publika i da kreirate informativan, zabavan i primamljiv sadržaj koji će privući korisnike i pretvoriti vaš profil na društvenim mrežama u generator online vidljivosti vašeg branda.

Grafički dizajn

<< Prethodno