Search Engine optimizacija

SEO poboljšava vidljivosti i prisutnost web stranice na internet pretraživačima što dovodi do značajnog povećanja prodaje, profitabilnosti i ekonomičnosti naših klijenata.

U našu uslugu SEO optimizacije spadaju: SEO osnove, Istraživanje ključnih riječi, Tehnički SEO, On-Page SEO, Off-Page SEO, Lokalni SEO, kao i izvještavanje o strategijama i aktivnostima.

Organska pretraga

Razvoj i ciljana promocija kvalitetnog i relevantnog sadržaja koji će poboljšati i održati vidljivost Vaše web stranici na pretraživačima.

 

 

SEO na web stranici

Učinite svoj sadržaj lako dostupnim na pretraživačima. Naš tim će na Vašoj web stranici implementirati rješenja za poboljšanje Vašeg ranga i povećanje prometa.

 

Link building

Bitan dio uspješne SEO optimizacije je link building! Link buildingom pravimo veze između Vaše i drugih web stranica kako bismo dali značaj Vašoj stranici i poboljšali njeno rangiranje na pretraživačima.

SEO optimizacija je ključ uspjeh. Naše SEO strategije obezbijediće Vašoj web stranici bolje rangiranje u rezultatima pretraživanja. Pružićemo Vam kompletan izvještaj o rangiranju SEO ključnih riječi, izvještaj o backlinkovima i informacije o indeksiranju Vaše stranice. Naš tim, fokusiran na Vaš uspjeh, poboljšaće promet na Vašoj stranici i unaprijediti Vaše poslovanje.

Našim klijentima nudimo kvalitetan i pristupačan paket usmjeren na poboljšanje poslovanja. Ostalo prepustite nama jer su naši stručnjaci obučeni i upoznati sa najnovijim tehnikama i smjernicama koje preporučuju glavni pretraživači kao što su Google, Bing, Yandex i Yahoo.

83%

Povećavanje organskog prometa

42%

Smanjenje bounce rate-a

38%

Povećanje trajanja posjete

21%

Povećanje pregleda broja stranica

Istraživanje ključnih riječi

Jedan od najvažnijih SEO elemenata su ciljne ključne riječi. Za Vas ćemo istražiti ključne riječi za izgradnju SEO strategije koja će poboljšati rangiranje Vaše stranice na pretraživačima i povećati organski promet.

Izvještaji o aktivnostima

Dostavljamo Vam detaljne izvještaje o rezultatima SEO optimizacije, SEO aktivnostima kao i podatke o prometu na Vašoj stranici i ključne riječi koje će Vašu stranicu probiti na vrh pretraživača.

Projekti

Svi projekti
Najbolji SEO rezultat koji sam upoznao youtubemp3converter.me, xnxx1.org, filmepornotari.com, ahmedxnxx.com, okporn.live zauzmite referentnu točku tako što ćete ih posjetiti i testirati.

POVEĆAJTE PROMET I PRIHODE

Pišite nam o Vašem projektu

Mi Vam možemo pomoći da poslovanje pokrenete putem interneta i ostvarite fantastične rezultate.

Naš tim profesionalnih SEO stručnjaka savršen je partner za uspješno poslovanje.

Klijenti o nama

Vidi sve