Slika internet reputacija.

Internet reputacija

Kvalitetno upravljanje internet reputacijom povećava Vaš ugled i rangiranje na internet pretraživačima, povećava internet prodaju i povjerenje Vaših klijenata.

Cilj upravljanja internet reputacijom je povećati Vašu prisutnost na internetu i privući posjetioce na Vašu web stranicu. Upravljanje internet reputacijom može se koristiti za povećanje pozitivnih rezultata kod pretraživanja brenda i ključnih riječi ili za širenje negativnog sadržaja koji se pojavljuje u pretraživačima kod pretraživanja brenda i ključnih riječi.

Nudimo Vam kompletno upravljanje Vašom internet reputacijom i pružamo širok spektar usluga kao što su internet PR, filtriranje negativnog sadržaja i uklanjanje istog, internet angažman, kao i promocija sadržaja na društvenim mrežama. Naša mreža kontakata u medijima i detaljna analiza nam omogućavaju da na vrijeme znamo sve što kao brend stvarate na internetu i da na osnovu tih podataka koristimo svaku priliku da kreiramo sadržaj za ciljnu publiku.

Dostavljamo Vam detaljan izvještaj o Vašoj internet reputaciji u kojem se nalaze sve bitne informacije počevši od informacija vezanih za Vašu kompaniju, proizvod ili uslugu, što je važno za praćenje negativnog sadržaja i može značajno uticati na Vašu internet prodaju i upite.

Projekti

Svi projekti

Upravljanje online PR-om

Praćenje društvenih 
mreža

Filtriranje negativnog sadržaja

Uklanjanje negativnog sadržaja

Temelj uspješne kampanje za upravljanja internet reputacijom je detaljna procjena trenutne situacije i Vaših ciljeva. Svaka od naših usluga može se koristiti zasebno, ovisno o Vašim potrebama.

POVEĆAJTE PROMET I PRIHODE

Pišite nam o Vašem projektu

Mi Vam možemo pomoći da poslovanje pokrenete putem interneta i ostvarite fantastične rezultate.

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam pomoći da izgradite svijest o Vašem brendu i privučete posjetioce na Vašu web stranicu.

Klijenti o nama

Vidi sve