Rastimo zajedno, postanite naš partner

Šta sve obuhvata grafički dizajn?

U konkurentnom svijetu prvi utisak je ključan za postizanje Vaših ciljeva i uspostavljanje odnosa s potencijalnim klijentima. Zato su dobro pripremljena grafička rješenja bitan dio efikasne marketinške strategije. Naš dizajnerski tim osigurava da Vaša kompanija bude ispred konkurencije. Koristeći slike, grafiku i tekst dizajneri kreiraju priču ili poruku koja će privući potencijalne korisnike. Nema svaki grafički dizajn za cilj da bude lijep, ali svaki treba da izazove reakcije i ostavi upečatljiv utisak. Od logotipa, brendiranja do štampanog materijala - garantujemo jedinstven, efikasan i upečatljiv rad koji će poboljšati Vaše poslovanje.

Graficki dizajn-ilustracija 1

Brending

Dizajn korporativnog identiteta oslikava ličnost, duh i dušu kompanije. Kvalitetan brending učiniće Vas prepoznatljivim i drugačijim od ostalih. Pažljivo kreirana strategija dizajna i brenda omogućava Vašoj kompaniji da se istakne i ostavi trajan utisak. Prilikom kreiranja dizajna identiteta Vaše kompanije uključujemo sve aspekte, ideje, metode i tehnike koje će Vaš brend učiniti konkurentnim i istaknuti njegovu snagu. U našu uslugu brendiranja spada dizajn logotipa, dizajn vizit karte, dizajn kancelarijskog materijala, dizajn marketinškog materijala i još mnogo toga.

Naša posvećenost perfekcionizmu i saradnja s Vama tokom procesa kreiranja korporativnog identiteta će Vaš brend učiniti prepoznatljivim i staviti iznad konkurencije.

Stilovi dolaze i odlaze. Dobar dizajn je jezik, a ne stil.

Štampani i reklamni materijal

Dizajniraćemo Vaš štampani materijal - bilo da su to brošure, leci ili vizit karte - da prenesu Vašu poruku klijentima koji će Vam se uvijek iznova vraćati. Kvalitetan dizajn ne samo da povećava vrijednost Vašeg brenda, već takođe povećava efikasnost Vaših marketinških kampanja.

Graficki Dizajn-Vitiz Karte

Vizit karte

Graficki dizajn-Brosure

Brošure

Graficki dizajn-Leci

Leci

Graficki dizajn-Bilbordi

Bilbordi

Graficki dizajn-Katalozi

Katalozi

Graficki dizajn-Beskontaktne Vizit Kartice

Beskontaktne vizit kartice

Svaki dizajn je jedinstven. Dizajnu logotipa pristupamo profesionalno i promišljeno. Vodimo računa o dva ključna aspekta pri izradi logotipa: našem klijentu i trendovima u dizajnu. Kroz komunikaciju s Vama, razumijevanje Vaših potreba, želja i poslovanja stvaramo logotip koji predstavlja zaštitni znak Vaše kompanije, po kojem će ona postati prepoznatljiva. Tokom procesa izrade prolazimo kroz brojne faze u kojima je ključna komunikacija i saradnja sa Vama. Krajnji rezultat ovog procesa je efektan, uočljiv i unikatan logotip koji će Vašim klijentima slati željenu poruku.

Boje

Istraživanja pokazuju da ljudi podsvjesno ocjenjuju brend ili proizvod za manje od 90 sekundi, a kod većine njih važnu ulogu u ocjenjivanju ima boja.

Slanje poruke

Dobro osmišljen logotip Vašim će klijentima pružiti predstavu o tome šta Vaša kompanija radi, zastupa ili šta možete učiniti za njih.

Prepoznatljivost

Dobar logo istaknuće se prvi put kada ga neko vidi. Kombinacija sjajnog dizajna i efektivnog marketinga vremenom će povećati prepoznatljivost i ojačati povjerenje Vaših klijenata u Vaš brend.

Jedinstvenost

Bilo da započinjete novi posao ili ste se odlučili za rebrendiranje, bitno je da budete unikatni i istaknete se svojim bezvremenskim dizajnom.

Treba Vam rješenje koje će osvježiti Vaš brend?

Naš dizajnerski tim može da Vam ponudi kreativna rješenja za Vaš brend.

Izrada web stranica

<< Prethodno

Marketing na društvenim mrežama

Sljedeće >>