Slika grafički dizajn.

Grafički dizajn

„Stilovi dolaze i odlaze. Dobar dizajn je jezik, a ne stil.“

U ovom konkurentnom svijetu prvi utisak je ključan za postizanje Vaših ciljeva i uspostavljanje odnosa s potencijalnim klijentima. Zato su dobro pripremljena grafička rješenja bitan dio efikasne marketinške strategije. Naš dizajnerski tim osigurava da Vaša kompanija bude ispred konkurencije. Od logotipa, brendiranja do štampanog materijala - garantujemo jedinstven, efikasan i upečatljiv rad koji će poboljšati Vaše poslovanje.

Brending

Dizajn korporativnog identiteta oslikava ličnost, duh i dušu kompanije. Kvalitetan brending učiniće Vas prepoznatljivim i drugačijim od ostalih. Pažljivo kreirana strategija dizajna i brenda omogućava Vašoj kompaniji da se istakne i ostavi trajan utisak.

Prilikom kreiranja dizajna identiteta Vaše kompanije uključujemo sve aspekte, ideje, metode i tehnike koje će Vaš brend učiniti konkurentnim i istaknuti njegovu snagu. U našu uslugu brendiranja spada dizajn logotipa, dizajn vizit karte, dizajn kancelarijskog materijala, dizajn marketinškog materijala i još mnogo toga.

Naša posvećenost perfekcionizmu i saradnja s Vama tokom procesa kreiranja korporativnog identiteta će Vaš brend učiniti prepoznatljivim i staviti iznad konkurencije.

Slika EKOPRO branding.

Projekti

Svi projekti

Štampani i reklamni materijal

Dizajniraćemo Vaš štampani materijal - bilo da su to brošure, leci ili vizit karte - da prenesu Vašu poruku klijentima koji će Vam se uvijek iznova vraćati. Kvalitetan dizajn ne samo da povećava vrijednost Vašeg brenda, već takođe povećava efikasnost Vaših marketinških kampanja.
  • Vizit karte
  • Brošure
  • Leci
  • Bilbordi
  • Katalozi

Svaki dizajn je jedinstven. Dizajnu logotipa pristupamo profesionalno i promišljeno. Vodimo računa o dva ključna aspekta pri izradi logotipa: našem klijentu i trendovima u dizajnu. Kroz komunikaciju s Vama, razumijevanje Vaših potreba, želja i poslovanja stvaramo logotip koji predstavlja zaštitni znak Vaše kompanije, po kojem će ona postati prepoznatljiva. Tokom procesa izrade prolazimo kroz brojne faze u kojima je ključna komunikacija i saradnja sa Vama. Krajnji rezultat ovog procesa je efektan, uočljiv i unikatan logotip koji će Vašim klijentima slati željenu poruku.

Boje - istraživanja pokazuju da ljudi podsvjesno ocjenjuju brend ili proizvod za manje od 90 sekundi, a kod većine njih važnu ulogu u ocjenjivanju ima boja. Dakle, razumijevanje Vašeg poslovanja, vrste djelatnosti i emotivno povezivanje klijenata sa određenim bojama, značajno će povećati povjerenje u Vaš brend.

Slanje poruke - dobro osmišljen logotip Vašim će klijentima pružiti predstavu o tome šta Vaša kompanija radi, zastupa ili šta možete učiniti za njih.

Prepoznatljivost - dobar logo istaknuće se prvi put kada ga neko vidi. Kombinacija sjajnog dizajna i efektivnog marketinga vremenom će povećati prepoznatljivost i ojačati povjerenje Vaših klijenata u Vaš brend.

Jedinstvenost - bilo da započinjete novi posao ili ste se odlučili za rebrendiranje, bitno je da budete unikatni i istaknete se svojim bezvremenskim dizajnom. Naši dizajneri će pravilnim kombinovanjem boja, znakova i tekstova učiniti da Vaš brend ujedno prenese poruku i probudi emocije kod Vaših klijenata.

POVEĆAJTE PROMET I PRIHODE

Pišite nam o Vašem projektu

Mi Vam možemo pomoći da poslovanje pokrenete putem interneta i ostvarite fantastične rezultate.

Elementi grafičkog dizajna stvoreni vještom rukom naših dizajnera u velikoj mjeri će poboljšati Vaše poslovanje.

Klijenti o nama

Vidi sve