Slika optimizacija konverzija.

Optimizacija konverzija

Optimizacija stope konverzija (CRO) je sistemski proces koji ima za cilj da posjetioce Vaše web stranice pretvori u lojalne klijente. CRO takođe pomaže u povećanju prodaje, stope klikova (click-through rates) i drugih željenih ciljeva bez potrebe za povećanjem broja posjetilaca na Vašoj web stranici.

Rezultati stope konverzija takođe utiču na povrat ulaganja (ROI) iz svakog izvora posjete web stranici i svake Vaše kampanje. To znači da što je veća stopa konverzija, veći je i povrat ulaganja.

CRO poboljšava gotovo svaki aspekt digitalnog marketinga povećavajući vrijednost Vaše web stranice za svakog posjetioca. Proces optimizacije stope konverzija uključuje analizu ponašanja posjetilaca Vaše web stranice, praćenje njihovih akcija na stranici, analiziranje sadržaja koji ih privlače i koji ih odbijaju sa stranice. Krajnji cilj je razumijevanje njihovog ponašanja i želja, kako bi što veći broj posjetilaca Vaše web stranice ostvario konverziju.

Niži bounce rate

A/B testiranje

Veći ROI

Dobra komunikacija i saradnja s klijentima omogućava nam stvaranje „testnog puta“ koji će pružiti mjerljive krajnje rezultate – povećanje prihoda, lojalnosti kupaca, udjela na tržištu…

Effective Copyrighting

Orijentisani smo na postizanje trajnih ciljeva kontinuiranim istraživanjima, ambicioznim razvojem, rigoroznim testiranjem i pažljivim izvještavanjem. Naš tim stručnjaka detaljno će analizirati načine na koje korisnici komuniciraju s Vašom web stranicom, istovremeno razvijajući strategije za povećanje angažmana kupaca i stope konverzija.

Mi ćemo Vam pomoći da posjetioci Vaše web stranice izvrše željenu akciju. Naš tim će optimizovati Vašu web stranicu i povećati stopu konverzija, pružajući uspješnu dugoročnu CRO strategiju za Vaše poslovanje.

21

Analiziranih kompanija

14

Analiziranih tržišta

29

Analiziranih sadržaja web stranica

18

Analiziranih klijenata

63

Praćenih ciljeva

97

Analiziranih web stranica

Naši CRO analitičari koriste najbolje alate za prikupljanje i vizualizaciju podataka kako bi donijeli najbrže i najefikasnije odluke. Takođe, koristimo alate za testiranja web stranice sa kojima nije potrebno mijenjati kod svaki put kada vršimo testiranje.

Nudimo najefikasnije CRO tehnike, A/B split testiranje, multivarijantno testiranje, kao i razne druge metode kao što su promjene u rasporedu elemenata, boja, polja, putanja i koraka koje korisnik treba da prođe da bi izvršio ciljanu radnju. Sve ove podatke koristimo dok ne utvrdimo koja kombinacija doprinosi najvišoj stopi konverzije.

Fokusirajući se na testiranja, osiguravamo najbolje rezultate specifične za Vašu kompaniju. Naš tim će stalno testirati i poboljšavati sve aspekte Vaše web stranice, provjeravajući (i ponovo provjeravajući) šta funkcioniše, a šta ne kako bi se što veći broj Vaših posjetilaca pretvorio u lojalne klijente.

Projekti

Svi projekti

POVEĆAJTE PROMET I PRIHODE

Pišite nam o Vašem projektu

Mi Vam možemo pomoći da poslovanje pokrenete putem interneta i ostvarite fantastične rezultate.

Uložite marketinški budžet u potvrđenu CRO strategiju, razvijenu od strane našeg stručnog tima i odmah ostvarite povrat ulaganja.

Klijenti o nama

Vidi sve