Izrada web shopa

Izrada web shop-a je prvi korak prema uspješnom biznisu.
U današnje vrijeme sve više ljudi se okreće online trgovini. Razlozi za to su manje potrošenog vremena, veći izbor proizvoda, dostupnost u bilo koje vrijeme dana ili noći.

Istraživanja su pokazala kako više od 70% korisnika interneta na području Evrope kupuje online.

Online trgovina u odnosu na offline kupovinu omogućava značajno smanjenje troškova poslovanja, a istovremeno povećava domet trgovine.

Zato na vrijeme pokrenite svoj web shop.

Woocommerce webshop

Woocommerce je jedna od vodećih tehnologija koje se koriste za izradu web shop-ova.
Milioni preduzeća ga biraju jer je jednostavan za upotrebu i prilagođavanje. Mi ga preporučujemo za web shop-ove bogate sadržajem.

Sa Woocommerc-om možete da prodajte fizičke, virtuelne proizvode ili proizvode za preuzimanje i lako možete da prilagodite njihovu upotrebu svim poslovnim modelima. Bez obzira šta prodajete ili koliko, mogućnosti su beskrajne.

Woocomerc je vodeća tehnologija u izradi web shop-ova po SimilarTech-u:

Woocommerce nudi mnoge korisne funkcije, poput praćenja porudžbina, ažuriranje statusa isporuke, upravljanja zalihama i još mnogo toga.

Prednosti Woocommerc web shop-ova

Sigurnost: WooCommerce je izgrađen na WordPress-u, softver koji čini više od 34% veba. Svakodnevno je testiran od strane Sucuri, lidera u oblasti bezbjednosti.

Prodajte bilo šta: od fizičkih proizvoda i digitalnih preuzimanja do pretplata, sadržaja, pa čak i sastanaka, možete prodati bilo šta uz WooCommerce webshop.

Bez ograničenja: WooCommerce je u potpunosti otvorenog koda, što znači da možete da mijenjate i prilagođavate sve i svašta. Pošto imate potpunu kontrolu, možete dodati neograničene proizvode i korisnike i primati neograničene porudžbine.

Različiti načini plaćanja: Možete birati, kako želite da naplaćujete svoje proizvode. Moguće je plaćanje preuzećem, direktnom bankovnom transkakcijom i kartično plaćanje.

Kupovina bez registracije: Kupci mogu narudžbu napraviti i bez registracije u web shop-u ostavljanjem potrebnih podataka.

Besplatan je: Woocommerc platforma je besplatana.

Izrada web shop-a cijena

Na osnovu broja proizvoda cijena izrade web shop-a se može lako odrediti. U cijenu ulaze instalacija CMS-a, setup Woocommerc-a, postavljanje sadržaja. Zatražite ponudu i saznajte koliko to sve košta.

Pogledajte neke od web shop-ova koje smo mi izradili:

Izrada web shopa BiH | Novashine