Šta je Google Premier Partner?

Ovog februara, Google je prepoznao dostignuća najuspešnijih partnera u digitalnom marketingu širom sveta dodeljivanjem statusa Premier partnera u okviru novog programa Google partneri.

Program Google partneri je pretrpeo značajne promjene za 2022. godinu, uključujući redefinisanje šta znači biti Premier partner kroz nove, napredne programske zahteve i nuđenje novih pogodnosti Premier partnera za podršku rasta i uspjeha sa Google Ads-om.

Status Premier partnera je najviši nivo koji agencija može da postigne.

To je oznaka rezervisana za samo 3% svih korisnika Google oglasa. Da bi se kvalifikovala kao Premier partner, agencija mora stalno da ispunjava Google-ove zahteve u tri ključne oblasti:

  • Certifikati
  • Potrošnja na oglase
  • Performanse

Angažovanje Premier partnera uvjerava Vas da ste pronašli agenciju koja je obrazovana, iskusna, uspješna i koja će na kraju zaraditi Vaš poslovni novac.

Google Premier Partner - Ad Kraft

Prednosti rada sa Google Premier Partnerom

Dobiti Google-ov blagoslov kao pouzdanog partnera nije lak podvig. AdWords kampanja je dobra onoliko koliko je dobra povrat ulaganja. Premier partneri imaju istoriju pravljenja AdWords kampanja koje konvertuju po visokoj stopi, što znači više novca za Vaše poslovanje.

Evo dodatnih prednosti:

  • Mora da održava godišnje sertifikate u pet ključnih oblasti: pretraga, Mreža multimedijalnog oglašavanja, Kupovina, mobilni uređaji i/ili video.
  • Mora da ispunjava zahteve performansi direktno povezane sa konverzijama.

Ad Kraft je dio odabrane grupe Premier partnera u Google Partners programme. Ovaj program je dizajniran za reklamne agencije i treće strane koje upravljaju Google Ads računima u ime drugih brendova ili preduzeća. Njegova misija je osnažiti kompanije pružajući im inovativne alate, resurse i podršku kako bi pomogli svojim klijentima da uspiju i rastu na mreži.

Sa strašću za pružanjem inovativnih IT rješenja na visokom nivou, donosimo izvanredno iskustvo našim klijentima, prevazilazimo izazove i stvaramo prava poslovna rješenja i vrednosti. Efektivno. Vođen strašću. Posvećeno.