Slika lokalni SEO.

Localni SEO

Lokalni SEO dovodi klijente direktno na Vaša vrata.

Lokalni SEO povećava vidljivost Vašeg poslovanja dovodeći Vašu web stranicu na vrh kada je u pitanju lokalna pretraga. Ako želite da se probijete na lokalnom tržištu, potreban Vam je geografski relevantan promet usmjeren ka Vašoj web stranici. Kroz specifično ciljano lokalno rangiranje pokrenućemo Vaše poslovanje i privući ciljanu demografsku grupu iz Vašeg područja.

Naša digitalna agencija nudi lokalnu SEO strategiju, posebno prilagođenu Vašoj lokaciji, koja će povećati vidljivost Vaše web stranice u pretraživačima. Tako ćete privući korisnike na lokalnom nivou i pretvoriti ih u lojalne kupce. Koristimo marketinške strategije koje Vam omogućavaju da izgradite jaču korisničku bazu koja osigurava organski rast Vašeg poslovanja.

Ulažemo velike napore da postignemo bolje rangiranje u rezultatima lokalnog pretraživanja redovnim provjeravanjem izvora prometa i stalnim procjenjivanjem pouzdanosti informacija. Kreiramo profile na popularnim web platformama i društvenim medijima te plasiramo korisne informacije ciljanoj publici.

32,8%

Povećanje online transakcija

56,48%

Povećanje prihoda

148%

Povećanje organskih posjeta

46%

Povećanje posjeta s mobilnih uređaja

Osiguravamo da se Vaše poslovanje pojavljuje u lokalnim pretragama ne samo sa računara, već i sa mobilnih uređaja i tableta. Naš cilj je postići najbolje rezultate u lokalnim pretragama u odnosu na konkurenciju.

S našim pristupom Vaša web stranica će pravilno ciljati Vašu publiku što će značajno povećati profitabilnost Vašeg poslovanja. Naš tim održava Vašu web stranicu preciznom i optimizovanom za potencijalne klijente i algoritme internet pretraživača, omogućavajući jednostavan pristup traženim informacijama – o Vašoj lokaciji, proizvodima, uslugama...

Effective Web Development Solutions

Projekti

Svi projekti

POVEĆAJTE PROMET I PRIHODE

Pišite nam o Vašem projektu

Mi Vam možemo pomoći da poslovanje pokrenete putem interneta i ostvarite fantastične rezultate.

Iskoristite svoj marketinški budžet na najbolji način i ostanite ispred konkurencije.

Klijenti o nama

Vidi sve