Klijenti o nama

Vrlo smo ponosni na usluge koje pružamo našim klijentima. Zapravo, odnos s klijentom vidimo puno ličnijim nego većina digitalnih agencija. Naši odnosi s klijentima ne počinju u 9:00h i završavaju u 17:00h – s njima smo neprekidno kako bismo im pružili kvalitetnu uslugu kakvu zaslužuju.

Slika Ad Kraft - Klijenti o nama.
„Imaju sjajan tim koji savršeno upravlja našim kampanjama. Pomogli su nam da razvijemo svoj biznis i sad nam je najveći problem što imamo previše posla. Ad Kraft je zaslužan što smo danas ispred naše konkurencije. Hvala vam!”
Slika Mladena Kostića.
Mladen Kostić – SHB Kostić
spec. internista
„Riješili su sve probleme koje smo imali s Google Ads-om. Conversion rate nam se povećao za 3% i započeli smo niz novih kampanja. Sviđa mi se njihova agilnost, stručnost i njihov proaktivni nastup.“
Gorana Gojića.
Goran Gojić – Bravo Systems
Direktor
„Ako tražite prave saradnike, izaberite Ad Kraft. Ad Kraft nam je sa dobrom strategijom društvenih medija, novom web stranicom i razvojem SEO strategije pomogao da se probijemo. Imaju odličan tim i sada ne mogu zamisliti da s nekim drugim sarađujemo.”
Slika Borisa Ćuluma.
Dr. Boris Ćulum – Elite Dent
Doktor
„Ad Kraft je vrhunska kompanija. Znaju svoj posao i potpuno su fokusirani na ostvarivanje rezultata. Preporučujem ih svima.”
Slika Dejana Žune.
Dean Žuna – Ad Lab
Direktor