Slika Email marketing.

Email marketing

Kreiramo prilagođene marketinške kampanje za svaki segment Vaše publike kako bi reklamiranje proizvoda i usluga efikasno i djelotvorno privuklo nove kupce.

Marketing putem emaila pruža direktnu vezu s ciljanom publikom i omogućava Vam najbolji povrat ulaganja. Obratite se svojim trenutnim i potencijalnim kupcima i obavještavajte ih o najnovijim ponudama i novostima Vaše kompanije.

Preduzetnici se slažu da je email ključan za uspješno poslovanje, posebno za ROI (povrat ulaganja) i razvijanje dugotrajnih profitabilnih odnosa. Personalizovana, segmentirana i ciljana marketinška kampanja putem emaila povećava svijest o robnoj marki i konverziju.

Naši stručnjaci kroz različite alate, strategije, implementaciju i praćenje rezultata postižu najbolju moguću povezanost klijenata s Vaših brendom. Pobrinućemo se za Vašu cjelokupnu strategiju email marketinga, od dizajna emaila do praćenja rezultata i izvještavanja.

Najbolja email marketing strategija

Naš tim će razviti najbolju strategiju za privlačenje definisane ciljne publike i plasiranje relevantnih informacija koje će povećati njihovu svijest o Vašem brendu, proizvodu i uslugama.

Email marketing kampanje

Naš tim će dizajnirati Vaš email i izgraditi email kampanju koja će dovesti do značajnog uspjeha u prodaji i profitabilnosti Vašeg poslovanja.

Email dizajn

Naš inovativni dizajn, tehnike i rješenja povećaće broj dostavljenih emailova. Naši profesionalni dizajneri oživljavaju Vašu poruku i povećavaju broj Vaših klijenata.

Svemu pristupamo individualno kreirajući sadržaj prilagođen Vašim ciljevima – od ideje i plana kampanje do finalnog rješenja.

Povećajte svoju prisutnost na internetu odabirom naših usluga iz oblasti email marketinga. Naša nagrađivana formula kombinuje strategiju, implementaciju i praćenje.

30

Aktivnih email kampanja

59

Dizajniranih emailova

18

Klijenata

84

Praćenih parametara

Projekti

Svi projekti

POVEĆAJTE PROMET I PRIHODE

Pišite nam o Vašem projektu

Mi Vam možemo pomoći da poslovanje pokrenete putem interneta i ostvarite fantastične rezultate.

Dizajniramo jedinstvene emailove sa stilom i prilagođenim sadržajem koji će Vam pomoći da promovišete svoj brend, prodate proizvod ili uslugu.

Klijenti o nama

Vidi sve